Разработване на бизнес модел

Разработване на бизнес модел

 

Разработване на бизнес модел

 

Независимо дали желаете да се подготвите за представяне пред инвестотори, да кандидатствате за финансиране или просто да стартирате бизнес или пък подобрите своя бизнес, Вие имате нужда от ясен бизнес модел.

Какво е бизнес моделът?:

Това е начинът, по който Вашата организация създава, доставя и генерира стойност. По-просто казано бизнес моделът описва какво и на кого продавате, как реализирате продуктите и услугите си, как си получавате парите от клиентите и как в крайна сметка печелите. Без ясен бизнес модел не можете да получите финансиране, нито пък бизнесът Ви може да просъществува.

Какво предлагаме?

Затова ние предлагаме да Ви консултираме как да разработите своя бизнес модел, така че да изградите ясна визия за четирите основни аспекти на Вашия бизнес:
  • Потребители;
  • Предлагане;
  • Оперативна инфраструктура;
  • Финансова жизнеспособност.
Ние не се стремим да направим бизнес модела вместо Вас, а да го направим заедно, да Ви научим със собствени сили да работите с бизнес модела си в бъдеще – да го актуализирате и подобрявате. За целта използваме канава на бизнес модел.  

Доказателство, че можем

През 2017 г. наш екип взе участие в Startup Camp в Хърватия, където разработи бизнес модел по идея за старт-ъп. През 2018 г. разработихме редица проекти за финансиране на новостартирали фирми, като на първо място работихме по изясняването, развитието и подобряването на бизнес моделите. През 2018 г. проведохме обучения в цяла България по проект за повишаване на знанията и уменията на стартиращи предприемачи, като бяхме лектори и фасилитатори в областта Разработване на бизнес модел и предложение за стойност към клиентите. Разработихме съдържанието по тази тематика и за първия в България свободно достъпен видео курс по предприемачество, който можете да намерите на сайта www.cofounder.bg.