За нас

За Нас

Защо да ни изберете ?

Ключът към добрите резултати на И-Деа Консултинг се намира в следното уравнение Качество + Опит + Отдаденост = Успех. Зад него се крие нашият стремеж винаги да дадем всичко от себе си за успеха на един проект. Няма значение дали нуждите Ви са за 50 хиляди или за 5 млн. лв. За нас няма маловажни проекти, защото те са важни за Вас и допринасят за развитието на Вашата компания. Опитът ни научи, че оформянето на идеята, обличането ѝ в проект и успешното му изпълнение изискват доверие, партньорство, експертиза и отдаденост. Това получават от нас нашите клиенти. А високото качество на нашата работа Ви помага да се сдобиете с ефективен финансов ресурс за развитие на компанията си. Доверете ни се, защото ние знаем как да добавим стойност към Вашия бизнес. БЛОГ

Нашите предимства

Партньорство

Ние ставаме част от екипа на нашите клиенти. Възприемаме всеки проект като лична кауза и целите на компаниите се превръщат в наши цели. Винаги намираме начин да помогнем на клиентите ни да осъществят идеите си за бизнес развитие и да пораснат.

Качество

Работим с безкомпромисно високо качество. Във всяка разработка влагаме експертиза, креативност и разбиране към конкретните проблеми и цели на клиента. В резултат постигаме висок процент одобрени проекти, а всички управлявани от нас проекти приключват с изплащане на помощта в пълен размер.

Експертиза

Нашите експерти имат повече от 10 години опит в областта на Европейското финансиране и десетки успешни проекти в портфолията си. Благодарение на това винаги успяват да намерят подходяща възможност за финансиране на нуждите на клиентите и благоприятни решения в трудни ситуации.

Кои сме ние ?

И-Деа Консултинг се занимава с проекти, финансирани от Европейските фондове и други донорски програми. Фирмата може да Ви предложи квалифицирани услуги на всеки етап от проектния цикъл. Ние можем да Ви консултираме от избора на подходяща схема за финансиране на проектна идея, през разработването на печелившо проектно предложение до управлението на финансиран проект. Подпомагаме компаниите и при създаване и подобряване на бизнес модела.

Нашите Услуги