ЗА НАС

Печат

Кои сме ние?

„И-Деа Консултинг”  се занимава с проекти, финансирани от Европейските фондове и други донорски програми. Фирмата може да ви предложи квалифицирани услуги на всеки етап от проектния цикъл. Ние можем да Ви консултираме от избора на подходяща схема за финансиране на Вашата проектна идея, през разработването на печелившо проектно предложение до управлението на финансиран проект.

 


 

Какво ни отличава?

За нас работата с проекти не е краткотраен ангажимент, приключващ с разработката на дадено проектно предложение. Стремим се е заедно с Вас да създадем стойност, да изминем заедно целия път - от формирането на проектната идея, през успешното кандидатстване, до цялостното изпълнение на спечелилия финансиране проект. Разбира се, ако сте изминали част от пътя без нас, също ще се радваме да го продължим заедно.

Нашата цел е да създаваме добри партньорства и се гордеем, че го постигаме с всичките си клиенти. Стараем се да поддържаме своевременна комуникация и се отнасяме с разбиране към Вашите нужди и възможности.  

Ние сме посветени изцяло на Вашите проекти. Вашето доверие и висока оценка са нашият най-ценен актив!

 


 

Нашият екип

„И-Деа Консултинг” разполага с добре сработен екип от експерти, притежаващи богат опит в разработването и управлението на проекти, финансирани от Европейските фондове.

В своето портфолио нашите експерти имат спечелени над 50 разработени от тях проекта. Голяма част от тях са с близък до максималния брой точки. Всички управлявани от тях проекти приключват успешно с изплащане на договорената безвъзмездна финансова помощ.